Dave DK

Dave DK – Val Maira

Vers van de pers. Het album van deze DJ & Producer is ook wat lastig in 1 hokje te stoppen. Het neigt naar een wat donkere kant van Techno, maar is tegelijkertijd ook wat complexer dan dat. Op Resident Advisor staat:

His sound simply is the result of different styles that have influenced him throughout the years. “I have a passion for the wide range between house and techno as well as pop music and dancefloor stuff of the early 90’s”

Na het eerste nummer begint het ritmewerk pas echt; Halma. Er wordt redelijk stevig ingezet. Pas bij het 6e nummer wordt het wat intiemer, maar gaat daarna weer vrolijk verder. Er zit een bepaald verloop in het album wat me elke keer weer mee weet te nemen. De nummers blijven ook voldoende interessant, omdat er vrij veel in gebeurd.. zonder dat het overweldigend of rommelig wordt. Ik heb er in ieder geval een DJ bij die ik graag een keer van m’n lijstje afstreep.

Als je het mij vraagt zeker geen album voor elk moment, maar op het juiste moment kan deze toch wel erg lekker binnenkomen!
Luistert en oordeel zelf.